Зa Нас

EURO MIX е сред водещите български производители на сухи строителни смеси-продукти, чието качество отговаря напълно на стандартите и изискванията на европейския пазар. Продуктите EURO MIX присъстват повече от 10 години на българския пазар. Добрият производствен опит, съвременните технологии и коректното партньорство ни дават възможност да прилагаме най-ефективните практики в сферата на строителството.

Продуктовата гама включва: лепила за плочки, фугиращи смеси, хидроизолации за керамични покрития, традиционни подови за- мазки, фасадни системи за саниране и топлоизолиране на нови и стари сгради, лепила за EPS (обикновен и графитен стиропор), EPS (екструдиран полистирол) и минерална вата, контактни грундове за подготовка на основата, декоративни мазилки за фасади и интериорни мазилки, обикновен хоросан, тънкослоен хоросан, лепило за газобетон, гипсови машинни мазилки, циментови машинни мазилки, бетон контакт, лепило за гипскартон, пастообразни, гипсови и циментови шпакловки, бои, строителни машини и резервни части за тях, инструменти за строителството и др.

Иновации

EURO MIX е новаторът на българския строителен пазар с внедряването на системата за машинни мазилки „силоз – компресор – машина“. Към момента дружеството разполага с над 100 силозни системи, с пълна поддръжка и сервиз, които се използват ефективно от строителните бригади на всеки обект.
В стремежа си да налага висок стандарт за качество в строителната индустрия, EURO MIX залага на сериозна про- учвателна и лабораторна стратегия, цялостно преработване на постъпващите суровини и непрекъснат контрол на производствения процес.

EURO MIX Общество

EURO MIX участва активно в строителния живот на България с надеждно, високотехнологично и професионално обслужване. За да бъдем максимално близо до нуждите на родния и чуждестранен пазар, EURO MIX притежава развита мрежа за продаж- би и технологично обслужване с професионални консултанти, търговски представители и дистрибутори в цялата страна. Постигнатият висок стандарт на производство, професионализмът на нашите служители и качественото обслужване на нашите клиенти превърна EURO MIX в разпознаваема марка за много чуждестранни клиенти. Дружеството си партнира успешно с фирми от Германия, Белгия, Гърция и др.

Грижата за бъдещето на планетата и здравето на хората поставят нови предизвикателства пред съвременната строителна индустрия – екологично строителство, в което да се влагат безвредни материали. Затова ние създадохме EURO MIX Green Line.
Продуктите EURO MIX Green Line не съдържат вредни, радиоактивни и опасни за здравето на хората и околната среда вещества, устойчиви са на развитие на мухъл и плесен, имат изключителна дълготрайност и нисък разход на поддръжка.