За нас
Начало > За нас

Кои сме ние

EUROMIX е български производител на сухи строителни смеси. Продуктите EUROMIX присъстват повече от 20 години на българския пазар и отговарят напълно на европейските стандарти. Добрият производствен опит, съвременните технологии и коректното партньорство ни дават възможност да прилагаме най-ефективните практики в сферата на строителството.

EUROMIX участва активно в строителния живот на България с надеждно, високотехнологично и професионално обслужване. За да бъдем максимално близо до нуждите на родния и чуждестранен пазар, EUROMIX притежава развита мрежа за продажби и технологично обслужване с професионални консултанти, търговски представители и дистрибутори в цялата страна. Постигнатият висок стандарт на производство, професионализмът на нашите служители и качественото обслужване на нашите клиенти, превърна EUROMIX в разпознаваема марка.

Грижата за бъдещето на планетата и здравето на хората поставят нови предизвикателства пред съвременната строителна индустрия – екологично строителство, в което да се влагат безвредни материали. Затова разработването на нови и безвредни за околната среда продукти са основен приоритет за EUROMIX.

История

1999
Стартира производство и пакетиране на мраморни продукти и бял цимент в Дупница
2003
Стартира първата инсталация за сухи строителни смеси в Дупница 03.07.2003г.
2006
Стартира производство на синтетичен гипс - 50 000 тона годишно
2006
Внедряване на първите силозни системи в България
2007
Въвеждане в експлоатация на втора инсталация за производство на сухи строителни смеси
2009
Увеличаване на капацитета на производство на синтетичен гипс
2010
Лидер на българския пазар в продажбите на гипсови мазилки
2011
Лидер на българския пазар в продажбите на гипсови мазилки
2020
Разработване на високотехнологични продукти: течащи замазки
2021
Въвеждане на мобилна инсталация за полагане на течащи замазки собствено производство
2023
Въвеждане на допълнителни мобилни инсталации за полагане на замазки. Включване на специализирани продукти за хидроизолация - Бетонконтакт и грундове в производството
2024
Въвеждане на пастообразни продукти за топлоизолационни системи.

Сертификати

Мисия, визия и ценности

МИСИЯ

ЕUROМIX е водещ български прозводител на сухи строителни смеси. Мисията ни е да развиваме устойчиво присъствие на българския строителен продукт в условия на непрекъсната пазарна динамичност.

Стремежът ни е да предложим на българския строителен пазар продукти с баланс на качество, цена и ефективност. Прилагаме най-високи технологични стандарти, за да дадем комплексни строителни решения в сектора.

ВИЗИЯ

ЕUROMIX поставя акцент върху винмателния подход и екологосъобразното отношение към ресурсите. Поддържаме информирана общността, в която работим и проектите, които реализираме, за да осигурим на нашите партньори сигурност и предвидимост, ефективни решения, продукти и обслужване.

ЦЕННОСТИ

Богатият практически опит и доброто сътрудничество с нашите партньори ни помагат да следваме и развиваме пълноценен набор от качества и дейности, а именно: отговорност, коректност, експертност, грижа за хората, доверие.

Иновации

EURO MIX е новаторът на българския строителен пазар с внедряването на системата за машинни мазилки - „силоз – компресор – машина“. Към момента дружеството разполага с над 100 силозни системи, с пълна поддръжка и сервиз, които се използват ефективно от строителните бригади на всеки обект.

В стремежа си да налага висок стандарт за качество в строителната индустрия, EUROMIX залага на сериозна проучвателна и лабораторна стратегия, цялостно преработване на постъпващите суровини и непрекъснат контрол на производствения процес.

Чрез внедряването на иновативни технологични решения, ние рационализирахме процеса на полагане на замазка, за да осигурим ненадмината услуга, която е от полза както за нашите клиенти, така и за околната среда.

Производствени мощности

Като свидетелство за постоянство и развитие, през 2008, през 2013 и през 2021 година EUROMIX обнови производството си с нови високотехнологични мощности.

Продуктовата гама включва: традиционни подови замазки, течащи (саморазливни) подови замазки, хоросан за зидария, сиви и бели лепила за плочки (гранитогрес, керамични покрития, фаянс, камъни), сиви и бели лепила и шпакловки за топлоизолация, гипсови лепила, гипсови шпакловки, циментови лепила, гипсови машинни мазилки, гипсо-варови машинни мазилки, варо-циментови машинни мазилки, сухи декоративни мазилки за фасади и интериорни мазилки, лепила за газобетон и грундове за подготовка на основата.

Работа и кариера

Ако сте мотивирана, отговорна и комуникативна личност, която си търси рбота в сферата на производството, търговията или администрацията на строителна фирма, тогава не се притеснявайте да ни изпратите своето CV на следния мейл: info@euromix.bg