Услуги
Начало > Услуги

Освен производство и продажба на сухи строителни смеси, предлагаме и полагане на машинни мазилки и машинни саморазливни замазки от специалисти на екипа ни EUROMIX.

Машинни мазилки

Разполагаме с различни мазилки:

  • Гипсови: ML 2
  • Гипсо-варови: GK 1000
  • Варо-циментови: MC 1

Машинните мазилки са мазилки, които сa образувани в резултат на смесване на готова, суха смес с определено количество вода. Полагат се се с помощта на метода силоз – компресор – машина.

Машинно изработените мазилки спестяват време, повишават производителността на труда и се нанасят по-равномерно. Това е най-популярният и предпочитан метод за полагане. Те са подходящи както за вътрешно, така и за външно приложение.

Повърхността на мазилките не се нуждае от допълнителна обработка и е готова за полагане на всички вътрешни крайни покрития (бои, тапети, керамични покрития и т.н). Поради това, те намират приложение и във влажни помещения, както в жилищното, така и в промишленото и административното строителство.

EUROMIX мазилките предлагат забележителни строително-биологични качества за приятен климат за живот. Идеалени за създаване на хармоничен климат и уют в помещенията.

Замазки

Ние се гордеем с над 20-годишен опит в снабдяването на строителната индустрия с качествени, иновативни продукти и изключително обслужване. Със значителни ресурси, посветени на иновациите, ние рационализирахме процеса на полагане на замазка в полза на нашите клиенти. Традиционно практиката изисква няколко камиона и доста хора за доставка до обекта на компонентите за замазката, EUROMIX използва само един камион, един екип, едно решение на едно място!

Когато полагането на замазката завърши, подът е идеално равен, не се нуждае от допълнителни изравнителни работи.

Течащите замазки са най-добрия вариант за нанасяне върху водно подово отопление, за директно свързване и като плаващи замазки. Те гарантират ефективност, качество и минимално замърсяване на обекта.

CS 55F info

CS 55 F

Течащата замазка EUROMIX CS 55F e на калцево-сулфатна основа, поради това притежава технически характеристики, правейки я предпочитан продукт пред останалите алтернативи.

CS 55F притежава значими предимства, като отлична топлопроводимост, лесна обработваемост, минимална свиваемост, идеална гладкост и бързо изсъхване, което намалява значително разходите както за полагане, така и за последващите операции.

За разлика от останалите замазки, дебелината на полагане на CS 55F е 30 mm - 55 mm.

Подходяща е както в интериорно жилищното, така и в промишленото и административното строителство, за големи обекти с кратки срокове.